Декілька порад від WINETIME про те, що варто скуштувати у YAROЗбалансоване харчування – запорука здорового вигляду та прекрасного самопочуття. Але іноді все ж хочеться потішити себе солодким без...
Винні інсайти: П’ять відтінків Каберне СовіньйонCьогодні - Каберне Совіньйон і чарівна Лідія, керівниця WINETIME Academy. Розповідаємо, чому Каберне Совіньйон став найпопулярнішим...
ВСЕ, ЩО ТИ НЕ ХОЧЕШ ЗНАТИ ПРО КОКОС ТА ОВОЧЕВЕ КАРІЯк тільки не експлуатують кокоси в кулінарії! Вичавлюють з них олію, яка ідеальна для смаження за високих температур, готують ніжні...
Міксуємо літо. Коктейль Hugo.План на сьогодні простий. Коктейль HUGO. Беремо просеко, міксуємо з содовою та бузиновим сиропом, додаємо дрібку м'яти і ура-ура. Випили,...
Які бувають устриці і чим вони відрізняються?У світі існують сотні сортів устриць. По тому, як і де устриці вирощені, їх поділяють на фермерські та дикі. У природному середовищі...
Винні інсайти: про кариби і ананасовий ромНаша шеф-сомельє у Стоянці Юлія познайомить вас з одним з її улюблених напоїв - ананасовим ромом від Plantation Rum. Барбадоський і...