top of page
Поиск

Декілька порад від WINETIME про те, що варто скуштувати у YARO

Збалансоване харчування – запорука здорового вигляду та прекрасного самопочуття. Але іноді все ж хочеться потішити себе солодким без шкоди для здоров'я і фігури. Сьогодні ми хочемо познайомити вас ближче з брендом корисних солодощів YARO, які ви можете придбати у WINETIME. Всі смаколики бренду мають не лише досконалий склад, адже не містять цукру, консервантів, глютену та білого борошна, а й неймовірний смак.


Ми зібрали для вас підбірку ласощів, які точно змінять ваше уявлення про корисні альтернативи солодкому.

  1. Цукерки без цукру

Рекомендуємо спробувати Old school penaut — корисну версію традиційного батончика Снікерс, де фінікова нуга зі шматочками арахісу, поєднана з тягучою кокосовою карамеллю і ніжною горіховою пастою. Поціновувачам незвичних смаків варто звернути увагу на цукерку Чилі — справжній вибух смаків і текстур! Солодкий фінік і родзинки доповнює кислинка журавлини і яскравий акцент — перець чилі.



2. Безглютенове печиво

Рекомендуємо спробувати вівсяне печиво Classic, з мигдалем, фісташкою, шоко-дропсами, і навіть шоколадні Choco cookies. Адже для приготування печива використовуються безглютенові вівсяні пластівці, а замість білого рафінованого цукру — корисний кокосовий.

Печиво не містить цукор, яйця, молоко та інші продукти тваринного походження. Підходить веганам, вегетаріанцям і всім, хто дотримується здорового харчування.


Печиво YARO бездоганно смакує з кокосовим йогуртом чи какао на фундучному молоці McCarter.

⠀3. Гранола

Гранола із зеленої гречки та кранчі від YARO у складі якої тільки натуральні інгредієнти: злаки, насіння, сухофрукти, суперфуди кероб, рожева гімалайська сіль, ваніль, кориця.

4. Горішки в шоколадній глазурі

Зовсім нещодавно серед солодощів YARO з’явилися 3 смаки горішків в шоколадній глазурі: фундук в керобі, фундук карамель & кава, мигдаль в солоному шоколаді. В якості підсолоджувача в глазурі горішків використані кокосовий цукор і сироп топінамбура, натуральні цукрозамінники, які багаті нутрієнтами та не викликають стрибка інсуліну в крові.



0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
RedOnWhite_logoArtboard 10.png
bottom of page