Люби мене за внутрішній світ: вина на закрутціПродовжуємо спростовувати винні міфи та розповідати, як все влаштовано насправді. При одному вигляді закрутки гість раптово відмовляється...
Вино: як воно? Finca BacaraВирішили скласти особисту енциклопедію виробників, які є на наших полицях. Голос Finca Bacara — Рамона Пуркарі, спеціаліст з експорту...
Breuer: коли рислінг — релігіяBreuer — сімейна виноробня, що спеціалізується на сухих рислінгах. Ми поговорили з Терезою Брюєр, яка розповіла, як це — продовжувати...
Чим більше вина — тим менше вина? Говоримо з Borgo ConventiПоспілкувались із Паоло Корсо, головним енологом виноробні Borgo Conventi. Про вино, звичайно Про свій шлях у виноробстві Я з сім’ї...
Як почати розбиратися у вині: колір та цукорДля когось вино — частина життя, для когось — просто напій. Неважливо, до якої категорії ви належите. Все ж часом вас бентежить питання,...
Практикум по рожевомуРозе вже давно синонім курортного відпочинку у його класичних проявах. Оголошуємо чи не головний напій літнього сезону — рожеве вино....