• Культовий стейк Рібай з віковою репутацією. Про нього складають легенди, його ім'ям називають ресторани.
• У нашому випадку — виняткова мармуровість, легкий вершковий жир, особливо багатий Omega-3 і глибокий рубіновий колір «дорослого» м'яса. На кістці або без, варіацій, як і назв, безліч.
🥩Як приготувати? (Детальніше у відео)
• М'ясо доводимо до кімнатної температури. Розігріваємо сковорідку-гриль до появи легкого диму і обсмажуємо стейк до бажаного ступеня готовності. Для Рібаю рекомендуємо medium rare ( по 2.5 - 3 хвилин з кожного боку) або medium — на це піде близько 10 хвилин (по 5 хвилин з кожного боку).
• На готовий стейк покладіть шматочок вершкового масла, накрийте його фольгою або пергаментом та дайте відпочити ще 3-5 хв — щоб сік рівномірно розтікся по товщі стейка, а м'ясо стало ще соковитішим та ніжнішим. Простіше простого!
Смачного!
Comments