Давайте проведемо міні-репетицію святкування Нового року. Пропонуємо приготувати наш коктейль, що чудово пасує особливим подіям.
Ми надихнулись класичним «коктейль Шампань», та вигадали свій, авторський твіст - на основі ігристого, трав'яного лікеру та тростинного цукру.
Все максимально просто:
Спершу на кубик тростинного цукру додаємо трав'яний лікер «Killepitsch».
У бокал для ігристого наливаємо 150 мл проссеко, та додаємо попередньо підготовлений кубик цукру з лікером.
Насолоджуємось естетично і чуттєво.
В коктейлі ми використовували ігристе Masottina Prosecco Treviso Brut https://bit.ly/33YT7a7
та лікер Peter Busch Killepitsch Liquor https://bit.ly/3a3zwJQ
Comments