Гриб їжачка — пориньте у світ китайської кухні, яка відома своїм гармонійним поєднанням солодкого і кислого, гострого і ніжного, з нашим спокусливим рецептом вок.
• Наливаємо на підігріту пательню рослинну олію, до неї додаємо трішки вершкового масла.
• Додаємо порізану напівкільцями цибулю на пательню, смажимо до прозорості.
• Далі додаємо моркву та болгарський перець. Все змішуємо та смажимо до м’якості овочів.
• Нарізаємо гриб їжовик та додаємо до пательні з овочами, змішуємо, солимо та перчимо до вашого смаку. Тушкуємо все разом.
• Ріжемо смужками куряче філе, додаємо до овочів та смажимо все разом ще 15 хв.
• Рисову локшину відварюємо до готовності, висипаємо до овочів з м’ясом. Вливаємо рослинну олію. Страва готова!
Головний секрет, який дозволить ніби перенестись на традиційний азійський ринок — гриб їжовик.
Унікальний смак та ніжна структура усього за 145 гривень за 200 грамів грибів
Смачного!
Comments