Поиск

Класичний глінтвейн

Ну що ж, перший сніг дехто з нас вже бачив, значить саме час для найглінтвейнішого глінтвейну.


Інгредієнти:

1.Пляшка сухого червоного вина;

2.Спеції, і важливо, щоб вони були не порошкові, а цілі - молоті спеції роблять готовий напій мутним і залишають осад.


•5-7 зерняток кардамону;

•1-2 палички кориці;

•5-7 сушених гвоздик;

•1-2 зірочки анісу;

•6-7 горошин духмяного перцю;

•декілька кілець апельсину, або цедра.


3. Мед чи цукор: 1-2 столові ложки.


Приготування:


Переливаємо вино у кастрюлю, додаємо спеції, згодом - кільця апельсину. Нагріваємо ,але не доводимо до кипіння, орієнтуємось на появу легкої пінки.

На фінальному етапі додаємо мед.


Знімаємо з плити. Бажано дати напою трішки настоятись під кришкою.

А потім - насолоджуємось чудовими моментами в компанії друзів чи просто так, на самоті.


© 2018 Червоним по білому

  • Black Facebook Icon
  • YouTube - черный круг