top of page
Поиск

Брускета з хамоном та персиком

  • Фото автора: red_on_white
    red_on_white
  • 14 июл. 2023 г.
  • 1 мин. чтения

Сміливе поєднання довгозрілого іспанського м’яса з солодкістю персика на хрусткій брускеті — це те, що варто спробувати.

Рецепт супер простий:


• Нарізаємо та підсмажуємо свіжий хліб Леван до золотистої скоринки.

• Змащуємо хліб ніжним крем-сиром. • Викладаємо порізані ломтики персику на брускети. Зверху додаємо хамон та мед. Готово!



А щоб додати вам кулінарного ентузіазму, нагадуємо про знижку — -20% на усі види хамону до кінця місяця


 
 
 

Comments


RedOnWhite_logoArtboard 10.png
bottom of page